Τι σημαίνει Ηγεσία

.

.

Το να ηγείσαι, σημαίνει το να  προηγείσαι

 

 

Σημαίνει το να είσαι αυθεντικός, ακέραιος, ειλικρινής.

 

Σημαίνει να έχεις όραμα, σαφές, απτό, ξεκάθαρο.

 

Ηγεσία σημαίνει να μοιράζεσαι, να δίνεις, να επικοινωνείς με τέτοιο τρόπο και σε τέτοια κλίμακα που όλοι να θέλουν να σε δουν, να σε ακούσουν, να συνεργαστούν μαζί σου.

 

Ηγεσία δεν σημαίνει να δίνεις διαταγές, αλλά να μην χρειάζεται να δίνεις διαταγές.

 

Σημαίνει να είσαι δέκα φορές πιο σκληρός με τον εαυτό σου απ’ ότι με τους άλλους, σημαίνει να εργάζεσαι δέκα φορές πιο πολύ από τους συνεργάτες σου, σημαίνει οι πελάτες σου να ζητούν ένα και να παίρνουν πέντε.

 

Ηγεσία είναι ο αιφνιδιασμός: η ευχάριστη, απρόσμενη έκπληξη όταν έρχεται κάποιος σε επαφή μαζί σου, από τον πελάτη μέχρι τον περιπτερά.

 

Είναι επίσης ο αιφνιδιασμός από την άλλη πλευρά, όταν κάτι ή κάποιος ή κάποιοι επιχειρούν να αλλοιώσουν το όραμα, τον τρόπο και την ακεραιότητα, να μην περιμένεις ούτε στιγμή, αλλά να ξεριζώνεις -χωρίς πάθος- τα άγρια χορτάρια.

 

Ηγεσία είναι να εμπνέεις  όραμα κι  εμπιστοσύνη

 

Και για να πετύχεις όλα τα παραπάνω θα χρειαστεί να θυσιάσεις σχεδόν κάθε άλλη πτυχή της ζωής σου, να αντιληφθείς πως ανεμελιά και ξέγνοιασμα μπορεί να μην ξανάχεις ποτέ, πως οι ευθύνες σου θα μεγαλώνουν διαρκώς.

 

Yet, όταν φλέγεσαι απ΄το όραμα, απ΄ αυτήν την καθημερινή άγρια επιθυμία να προχωρήσεις, όλες αυτές οι θυσίες παύουν να υπάρχουν.

 

 

 

Τόσο σκληρά.

Τόσο όμορφα.

Τόσο απλά.

 

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105