Πέντε Δωρεάν eshop σε επιχειρήσεις του Εύοσμου

 

Εδώ ήταν το ’10 που άνοιξε το πρώτο γραφειάκι των 18 τετραγωνικών με budget Less_Than_Zero, πολύ πριν το Λονδίνο, τους διεθνείς πελάτες το consulting και τόσα πολλά άλλα…

.

.

Εδω ήταν που δημιουργήθηκε το πρώτο μου “παιδί”, ο Επαγγελματικός Οδηγός Ευόσμου που (με αίμα και ιδρώτα) έδωσε την αρχική ώθηση και που ακόμη και σήμερα δέχεται το μνημειώδες ποσοστό για τοπικό οδηγό των 54.000 επισκέψεων τον μήνα.

.

.

Εδώ, στον Εύοσμο έγιναν όλα και επειδή οι Επιχειρήσεις δεν είναι μόνο κέρδη αλλά και ευθύνες, και επειδή οι Επιχειρήσεις ΟΦΕΙΛΟΥΝ να προσφέρουν στην κοινωνία – ούτε καν ως πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά απλώς επειδή πρέπει

Υπερήφανα η Outstream Laboratory ανακοινώνει την δημιουργία

5 απολύτως ΔΩΡΕΑΝ Ηλεκτρονικών Καταστημάτων σε επιχειρήσεις λιανικής που εδρεύουν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

 

.

.

E-shop που δεν θα υπολείπονται ούτε τελείας από τα καλύτερα του ανταγωνισμού στο είδος τους, όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι δέουσες ενέργειες επίσης μέχρι τελείας οι ιδιοκτήτες τους να λάβουν στο ακαριαίο την πολυαναμενόμενη επιδότηση ΕΣΠΑ ώστε να μπορούν να προβούν σε ισχυρές προωθητικές ενέργειες.

.

.

Όλη η κατασκευή, η εκπαίδευση στην χρήση τους η συμβουλευτική για το digital marketing, το κόστος του domain name και του hosting παρέχονται από εμάς απολύτως ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία υποχρέωση προς τα εμάς από τους ιδιοκτήτες τους.

.

.

Για την τελική επιλογή των 5 επιχειρήσεων θα υπάρξουν οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, οικονομικά έτσι ώστε να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί περισσότερο και κοινωνικά με κριτήριο την ηλικία, την οικογενειακή κατάσταση κ.α.

.

.

Οι πέντε επιχειρήσεις που θα επιλεγούν τελικώς ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

 

Η Outstream Laboratory δεν κάνει ελεημοσύνες για να επιδείξει “ευαισθησία” ως μέσο έμμεσης προβολής.

.

.

Πιστεύουμε βαθιά στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και αλληλεγγύη δεν είναι το φιλικό χτύπημα στην πλάτη είτε οι (χωρίς κανένα κόστος) “συγκινητικές” δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

.

.

Αλληλεγγύη είναι το έμπρακτο, η πραγματική (όσο και σιωπηλή) αρωγή στους συνανθρώπους μας

.

.

Καλούνται λοιπόν όλες οι μικρές επιχειρήσεις λιανικής του Ευόσμου που έχουν πληγεί τόσο εξοντωτικά βαριά από την πανδημία να υποβάλουν το αίτημα τους για δωρεάν eshop στο e-mail lab@outstream.gr ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία επιλογής και κατασκευής (θα υπάρξει ανακοίνωση και προωθητική ενέργεια από την εταιρική μας σελίδα ώστε να επαρκής διάδοση).

.

.

ΥΓ.
Οι κοινωνίες των ανθρώπων είναι ανθρώπινες όταν συμμετέχουν ενεργά αυτοί που τις αποτελούν, οι άνθρωποι.
Η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια, η συνεργασία δεν αποτελούν κάποια ιδιότυπη, κατά βούληση ευχάριστη “παρέκκλιση” αλλά σοβαρή υποχρέωση του ανθρώπινου πολιτισμού.

.

.

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ.

.

.

Fotis Grontas

Founder & Director

Outstream Laboratory

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105