Η πρωτοβουλία μας στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Κορδελιού-Εύοσμου Ισαάκ Ξανθόπουλο για την αμεσότατη ανταπόκριση στο αίτημά μας και φυσικά την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του δήμου Κορδελιού Εύοσμου Νατάσσα Μελικίδου αστραπιαία ανταπόκριση & επιμέλεια.

η δημοσίευση

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για τη στήριξη των τοπικών επαγγελματιών που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας προχώρησε η εταιρία  Outstream Laboratory που εδρεύει στον Εύοσμο.
.
Ο ιδρυτής και CEO της εταιρίας Φώτης Γροντάς, σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αναλαμβάνει τη δωρεάν κατασκευή eshop για πέντε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου του Ευόσμου, παρέχοντας εκτός από το στήσιμο του ηλεκτρονικού καταστήματος τη δυνατότητα της λειτουργικής υποστήριξής του.
.
Σύμφωνα με τον κ. Γροντά η εταιρία  Outstream Laboratory θα παράσχει στους ωφελούμενους της δράσης πλήρη εκπαίδευση σε θέματα  marketing, παρέχοντας συμβουλευτική καθοδήγηση στο πεδίο των διαδικτυακών αγορών, σε όλο το φάσμα της λειτουργικής υπόστασης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε αισθητικό.
.
Πρεσβεύοντας τις αξίες της αλληλεγγύης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο  σκληρής δοκιμασίας για την επιχειρηματικότητα, η εταιρία μας επιχειρεί μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία να σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών, οι οποίοι δίνουν έναν άνισο αγώνα επιβίωσης” τόνισε ο κ. Γροντάς.
.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail lab@outstream.gr, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία επιλογής, η οποία, όπως επισημαίνει ο κ. Γροντάς θα γίνει «με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, όπως η ηλικία και η οικογενειακή κατάσταση, γιατί αυτή η πρωτοβουλία έχει στόχο να ωφεληθούν οι πιο αδύναμοι”.
.

Σημειώνεται ότι τα ονόματα των επιχειρήσεων που θα επιλεγούν δεν θα δημοσιευτούν.
.
ΠΗΓΗ:
Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105