Υπόθεση της αγριότατης επίθεσης εναντίoν δεκαπεντάχρονου μαθητή στην πλατεία Εύοσμου

Η μητέρα του δεκαπεντάχρονου μαθητή Νατάσα Κουκουγιάννη που δέχθηκε την άγρια, βάρβαρη επίθεση στην Πλατεία Ευόσμου ζωντανά στο Star, όπου μιλά αναλυτικά πλέον για αυτό το απίστευτο περιστατικό, αλλά και για την ανατριχιαστική αδιαφορία των αρχών απέναντι σε ένα παιδί που ακόμη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας από αυτήν την απίστευτη, αναίτια  επίθεση που συνέβει κυριολεκτικά στον τοίχο του δημαρχείου Κορδελιού-Εύοσμου, στην πλατεία Εύοσμου  ως “Χάρλεμ”…
.
Το αφιερώνουμε στον Δήμαρχο Kleanthis Mandalianos ο οποίος ακόμη “σκέφτεται” από το καλοκαίρι να τοποθετήσει κάμερες περιμετρικά του δημαρχείου. Κι έχουμε Οκτώβριο.
.
Τιμούμε την γενναιότητα και το σθένος αυτής της μητέρας και ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον Stratis Limnios για το ενδιαφέρον και την εκτενέστατη κάλυψη.
.

Με την πραγματικά Γενναία μητέρα του δεκαπεντάχρονου Νατάσα Κουκουγιάννη και τον Stratis Limnios , τον εξαίρετο δημοσιογράφο του Star που από το καλοκαίρι στέκεται δίπλα στον αγώνα της, τον οποίο δεν υπάρχουν λόγια να τον ευχαριστήσουμε για το ειλικρινές, πραγματικά ανθρώπινο ενδιαφέρον του.

 

.

Μόλις ξεκινήσαμε αγαπητοί, τον αγώνα οι δράστες να τιμωρηθούν παραδειγματικά και η πλατεία Ευόσμου να μετατραπεί από Γκέτο σε πλατεία Ευρωπαϊκού δήμου.

Θα συμβεί είτε με την συμμετοχή σας, είτε αναγκαστικά, με δικαστικές αποφάσεις.

Σας εγγυόμαστε πάντως, ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Συνέντευξη της Νατάσα Κουκουγιάννη , μητέρας του δεκαπεντάχρονου που δέχθηκε την πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση στην πλατεία Εύοσμου (που λίγο κόντεψε να του κοστίσει την ζωή) και του γράφοντος στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4

Τονίζονται όχι μόνο οι τριτοκοσμικές συνθήκες γκέτο που επικρατούν στην πλατεία, με την παραβατικότητα, την εγκληματικότητα, τους εκφοβισμούς και τους ξυλοδαρμούς που συνεχίζονται ακάθεκτοι, αλλά και την σοκαριστική αδιαφορία της δημοτικής Αρχής απέναντι όχι μόνο σε αυτό το σοβαρότατο συμβάν, αλλά σε όλα αυτά τα σοβαρότατα θέματα που αποτελούνντροπή για Ευρωπαϊκό δήμο.
.
Επίσης, αναφέρονται δύο τραγελαφικά περιστατικά, τα οποία θα ήταν πραγματικά για γέλια, αν δεν ήταν τόσο τραγικά:
.
Η κ. Κουκουγιάννη, προσήλθε στον αγιασμό του σχολείου υποβαστάζοντας τον μαθητή – καθώς ακόμη και τώρα το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας από την επίθεση- είχε την ατυχή έκπληξη να είναι παρών στον αγιασμό ο δήμαρχος Kleanthis Mandalianos .
.
Τον πλησίασε πολιτισμένα και του συστήθηκε (δύο μήνες μετά από αυτήν την απίστευτη επίθεση δεν είχαν συνομιλήσει ποτέ) του ζήτησε εξηγήσεις για την αδιαφορία του και η απάντηση του δημάρχου, επαναλαμβάνω Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ,
ήταν η εξής:
.
“Σας ξεσηκώνει ο Γροντάς”
.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ έδωσε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός σε μια μητέρα που παρά λίγο θα σκότωναν το παιδί της στον τοίχο του δημαρχείου.
.
Κατά την πρώτη συνέντευξη για τον τηλεοπτικό σταθμό Star που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι με τον Stratis Limnios, οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία και στο σημείο της επίθεσης -όπου η μητέρα με πραγματική γενναιότητα δέχθηκε να μεταβεί στο σημείο και να μιλήσει για το περιστατικό, η σύντροφός μου Dimitra Papadopoulou μπήκε για λίγο μέσα στο δημαρχείο για να δροσιστεί:
.
Στην είσοδο είχε την επίσης ατυχή έκπληξη να συναντήσει την Φωτεινή Πεσματζόγλου-Δεβετζή Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας (η οποία ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν έστειλε ούτε καν ένα μήνυμα στην οικογένεια που υπέστει την παραλίγο δολοφονική επίθεση) και με την οποία γνωριζόμαστε εδώ και πολλές δεκαετίες.
.
Ρώτησε την Δήμητρα τι κάνει εκεί, της απάντησε και έλαβε την εξής επαίσχυντη απάντηση από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας:
.
“ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ”
.
ΑΥΤΟ διανοήθηκε να απαντήσει η, Φωτεινή Πεσματζόγλου γιατί αυτό την ενδιέφερε, να μην αναφερθεί (!!)
.
Ήταν βλέπετε τόσο πολύ απασχολημένη να ποστάρει φωτογραφίες του χριστού, της παναγίας (και καμία διακοσαριά ακόμη αγίων) δέκα φορές την ημέρα, που δεν προλάβαινε να ασχοληθεί…
.
ΑΥΤΟΙ οι άνθρωποι, που υποκρίνονταν τους “πατριώτες” και μαίνονταν εναντίων της Συμφωνίας των Πρεσπών, δήθεν “μακεδόνες” και δήθεν “χριστιανοί” έχουν εκλεγεί από τους πολίτες παραβλέποντας βολικά το γεγονός πως πατριωτισμός και χριστιανισμόςδεν είναι τα σχόλια, οι σημαίες και οι εικόνες των αγίων αλλά η ΕΦΑΡΜΟΓΗ_ΤΟΥΣ, ήτοι η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση στον συνάνθρωπο, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αγάπη.
.
Σε συνέντευξή του δε (παρά την τραγελαφική “επιστολή” στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενάμιση μήνα μετά το περιστατικό και τις συνεχείς δημοσιεύσεις του γράφοντος) σε ηλεκτρονική εφημερίδα το καλοκαίρι ο “δήμαρχος” είχε δηλώσει πως “σκέφτεται να τοποθετήσει κάμερες περιμετρικά του δημαρχείου”.
.
ΑΚΟΜΗ το σκέφτεται προφανώς, τόσο δύσκολο το εγχείρημα…
.
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ για να διοικήσουν τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδος, τον δήμο με τον νεότερο πληθυσμό της Ευρώπης,
.
τους δήθεν “πατριώτες” δήθεν “χριστιανούς” που απέδειξαν με την ανατριχιαστική τους αδιαφορία πως αποτελούν όνειδος για τον δήμο, την χώρα και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.
.
Αν δεν ντρέπονται για αυτήν τους την εγκληματική απραξία, δεν πειράζει, ντρεπόμαστε εμείς.
.
Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια κατά την εκδίκαση τις Ομαδικής Αγωγής που υποβάλλεται από εκατοντάδες γονείς.
.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ_ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105