Δίκαιο Υπεράνω Όλων

Χρειάστηκε η επέμβασή μας  σε υπόθεση πελάτισσάς μας στην οποία μια “έξυπνη” της παρήγγειλε από το eshop της παιδικά ρούχα αποστέλλοντας πλαστό τραπεζικό καταθετήριο και μάλιστα ζητούσε να γίνει η αποστολή επειγόντως γιατί βιαζόταν.

Η πελάτισσά μας, καλή τη πίστη ολοκλήρωσε την αποστολή ΠΡΙΝ να εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό της (που να φανταστεί τέτοια απάτη).

Φυσικά τα χρήματα δεν εμφανίστηκαν ποτέ, ενώ σε αλλεπάλληλες επικοινωνίες που είχαν πραγματοποιηθεί η “έξυπνη” προφασιζόταν τροχαίο, πως δεν έχει πρόσβαση στον τραπεζικό της λογαριασμό κτλ κτλ κτλ…

Με πιο απίστευτο από όλα είναι πως χθες η “ευφυέστατη” αυτή κυρία, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ τα προϊόντα στην πελάτισσά μας (εννοείται χωρίς καμία προειδοποίηση) φορεμένα, μεταποιημένα και πλυμένα, με χρέωση του… παραλήπτη.

Για αυτό και βγήκε το… ντόπερμαν.

Δεν χρειάστηκε τίποτε άλλο από ένα e-mail από την Fotis Grontas & Associates με διορία 24 ωρών να πληρωθεί το ποσό, πριν κινδυνεύσει να βρεθεί αντιμέτωπη με ποινική δίωξη για πλαστογραφία και απάτη.

Ως αναμένετο, δεν χρειάστηκαν 24 ώρες, μέχρι το μεσημέρι το ποσό είχε πληρωθεί.

Φυσικά το θέμα μήτε της πελάτισσάς μας μήτε του γράφοντος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά θέμα #Αρχής να μην το παίζουν κάποιοι έξυπνοι και μάλιστα με τόσο απίστευτο θράσος.

Και σε θέματα αρχής, είμαστε αμείλικτοι.

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105