Επχειρήσεις…

Πρέπει να είσαι πολυσχιδής, ακαριαία προσαρμοστικός και πολυεπίπεδος.

Πρέπει να μπορείς να απαντάς σε mail, τηλέφωνα, viber, what’s up, signal, messenger, telegram και να απαντάς στις ερωτήσεις των συνεργατών σου ταυτόχρονα και με ακρίβεια.

Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις προτεραιότητες εν ριπή οφθαλμού και να αναδιατάσσεις τις ημερήσιες εργασίες κατά την (ακατάπαυστη) ροή των αναγκών και των επειγόντων που θα προκύπτουν κατά την διάρκεια.

 

Καμμιά μέρα δεν θα τελειώσει έτσι όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, συμπαντικός κανόνας.

 

Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά θα πρέπει να διατηρείς ψυχραιμία, χαρά και χιούμορ, να καθοδηγείς και να εμπνέεις συνεργάτες και πελάτες, να σβήνεις άγχη και ανησυχίες ενώ θα πρέπει επίσης να διατηρείς στο ακέραιο την συγκέντρωσή σου και το βλέμμα στο επόμενο βήμα.

Ψυχραιμία δεν σημαίνει να δείχνεις ήρεμος/μη και μέσα σου να σε σφυροκοπά η τρικυμία. ψυχραιμία σημαίνει η  Γαλήνια ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ από οποιοδήποτε συναίσθημα ότι και αν συμβαίνει γύρω σου.

Σημαίνει πως δεν αφήνεις ΠΟΤΕ το άγχος των άλλων να γίνει δικό σου και σημαίνει επίσης πως δεν μεταδίδεις ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ το δικό σου άγχος στους άλλους.

Κι όταν το πετύχεις αυτό, να μπορείς η καθημερινή σου να είναι γεμάτη κατακλυσμική ένταση αλλά να στέκεσαι ήρεμος/μη, νηφάλιος, ευθυτενής – και στο τέλος της ημέρας πανευτυχής για αυτό το δώρο της καθημερινής περιπέτειας που σου έδωσε η ζωή, μπορείς να τρέξεις με επιτυχία την δική σου Επιχείρηση.

 

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ:

Όπως η ζωή δεν έχει βιβλίο οδηγιών και εγχειρίδιο χρήσης, το ίδιο συμβαίνει και με την επιχειρηματικότητα, όσοι τόνοι μελάνης και να χυθούν για να σε πείσουν για το αντίθετο, ΔΕΝ ισχύει.

Πρέπει να βρεις τον δικό σου δρόμο, τον δικό σου τρόπο να πράττεις καθημερινά τα παραπάνω.

 

 

Κι έτσι το DNA της επιχείρησής σου, θα είναι όπως και το δικό σου: Μοναδικό.

 

 

 

 

 

 

Fill the form

Drop us a line

Fill in this form or send us an e-mail with your inquiry.

Or come visit us at:

301 Howard St. #600
San Francisco, CA 94105